LICHTING 2019

Sarah Dekkers

Dit Brabantse feestbeest is altijd met iedereen in de kroeg aan het kletsen. Het liefste met een biertje, of twee, in haar hand. Haar lengte compenseert ze dan ook zeker met haar praatjes. Daarbij houdt ze van complimentjes, maar als jij ze niet geeft dan is dat geen probleem hoor! In dat geval geeft ze zichzelf namelijk de complimentjes. Wat ook interessant is om te weten, is dat ze elke ochtend, ja ook na een avond stappen, stipt om 7 uur uit de veren is. Ze heeft een druk leven en vooral het wassen van haar lange blonde lokken kost een eeuwigheid. Vervolgens heeft ze de hele dag de tijd te knallen voor haar studie geneeskunde, zodat ze in het weekend de tijd vrij heeft gezellig weer thuis bij haar familie in Klundert te zijn.

Ana Dodd

Deze vrolijke meid komt als wereldreiziger vanuit het Belgische Tervuren helemaal naar Maastricht toe. Met haar Engelse roots is ze altijd in voor een gezellig onderonsje met thee, maar de shotjes in de BP slaat ze ook zeker niet af. Ana is echt een luisterend oor, wat zeker handig van pas komt bij haar toekomstige studie psychologie. Ze is een ontzettend lieve meid, maar ze is niet zo onschuldig als ze oogt. Deze knapperd heeft dan ook de jongens in de kroeg voor het uitkiezen. Menig woensdagavond drinkt ze de rest onder de tafel, waarvan fantastische foto’s worden gemaakt. De dag erna zijn deze allemaal al bewerkt tot stickers, die dagelijks gebruikt worden. Verder straalt deze meid een en al positiviteit uit en is het elke dag een feestje met haar.

Floor Gerrits

Deze lieve meid uit Nijmegen is iemand waar je altijd op kan rekenen. Floortje is namelijk een persoon die je elk moment van de dag kan opbellen voor een praatje, een drankje, noem maar op! Altijd vrolijk (aangezien deze meid nooit last zal hebben van een kater) en enorm gemotiveerd, zo kennen wij haar het beste. Ze is niet alleen gemotiveerd voor haar studie gezondheidswetenschappen, maar ook op het hockeyveld kan je haar wekelijks zien stralen. Deze sterspeelster is gewoonweg het hele pakketje! Mama Floor zal er bovendien voor zorgen dat iedereen na een avondje stappen heelhuids thuis komt, maar zal in het proces zeker en vast niet vergeten om zelf ook stevig mee te feesten. Caring but a party animal, de combinatie die ervoor zorgt dat Floor er eentje uit duizenden is.

Eline van de Laar

Eline is helemaal weg van haar studie geneeskunde. Als er iets is waarmee je haar kan afleiden wanneer het even moeilijk gaat, hoef je enkel haar casussen voor haar te leggen. Onze ijverige student staat echter ook steeds klaar om te partyen, waarna ze zich de volgende dag wel niet zo lekker voelt. Op een donderdagochtend ligt ons dotje waarschijnlijk te knuffelen met haar cola in bed terwijl ze luistert naar haar platen van Arctic Monkeys op haar geliefde platenspeler. Deze geneesko staat elke woensdag klaar voor een feestje dat begint met een onschuldig biertje in de BP en eindigt met ge-twerk in de FM. Hierna fietst ze met haar knalgele fiets naar huis en staat het tosti-apparaat meteen aan. Onze Brabantse meid uit Grave is echt een luisterend oor, ze zal je altijd advies geven en steeds zeggen waar het op staat. Maar bel haar wel, want wachten op een appje kan heel lang duren. Heb je een knuffel nodig daarentegen, dan hoef je het maar te zeggen en ze staat aan je deur.

Charlotte Teuwen

Deze Lieve meid uit het Belgische Maasmechelen is de enthousiasme haarzelf. Zij is altijd wel in voor een feestje en straalt dan ook volop wanneer ze op de dansvloer staat. Maar na een aantal biertjes is het een grote kans dat je haar op het einde van de avond kwijt bent. Als je Charlotte in één woord zou moeten omschrijven: Cha-os. Schrik dan ook niet als ze hardop alles voor zichzelf op een rijtje aan het zetten is. Desondanks deze chaos zorgt ze dat ze alles goed voor elkaar heeft en zet ze zich even hard in voor het studentenleven als voor haar studie geneeskunde. Daarnaast gaat ze in het weekend nog graag naar huis om te helpen bij de scouts en natuurlijk om lekker te knuffelen met haar insta-famous hond Jackie.

LICHTING 2018

Veerle Huysse

Deze echte Maastrichtse weet wel hoe zij een feestje moet bouwen. Ze is een zeer stabiele factor in de BP, maar zet haar avonden graag door in de stad. Onze krullenbol heeft energie voor 10 en straalt een en al positiviteit uit. Haar enthousiasme heeft ook een keerzijde, want ze is soms ontzettend onhandig. Deze meid laat alles vallen en is altijd alles kwijt. Écht alles. Wat er nu in je opkomt: Ja, ook dat. Maar dat mag de pret niet bederven, voor haar is er pas een feestje als ze een biertje in haar hand heeft. Na deze onstuimige nachten studeert ze hard aan haar studie Geneeskunde, want hier scoort ze evenveel punten als in de kroeg. 

Annabel Bruning

Deze geneesko uit Bergen op Zoom is een grote knuffelbeer, of je wilt of niet. Ze is een fantastisch luisterend oor als je ergens mee zit en vind het belangrijk dat iedereen goed in haar vel zit. Op de woensdagen gaat ze hard, of gaat ze niet. Verder heeft ze ook een buitengewoon druk leven maar weet toch alles en iedereen op de rit te houden door haar organisatorische skills. Met haar oogverblindende knipoog heeft ze het in de kroeg altijd voor het kiezen.

Jonna Wouters

Onze lichtingsbaby komt uit het mooie Naarden-Bussum. Ze heeft haar mening altijd paraat en deelt deze dan ook graag met je. Bij Jonna moet je alleen niet te veel sarcastische grappen maken want die begrijpt ze simpelweg niet. Wjw? Of hoe bdl je? Verder is Jonna echt de rots in de branding als het aan komt op aanwezigheid. Ze heeft een hart voor het dispuut en is dan ook altijd van de partij. Op jonna kan je altijd rekenen! Ook gaat ze graag naar UM sports, waar ze een echte fanatiekeling is. Net zo fanatiek als in de sportschool is ze ook met haar studie International Business.   

Judith Marijne

Deze leuke gestoorde meid komt uit Raamsdonksveer. Als beheerder van de altijd gebruikte Spotify lijst ‘Foute Herrie’ zet ze elk feestje op zijn kop. Helaas is haar gouden keel vaak vastgeroest, maar dat houdt haar niet tegen. Verder heeft Judith ook haar eigen taalschrift die steeds meer in Maastricht gebruikt wordt. Zodra er een druppel alcohol in zit, komt de kleptomaan in haar naar boven, niets is een te grote uitdaging. Deze geneesko heeft als levensmotto; een dag geen taart, is een dag niet geleefd.

LICHTING 2017-II

Josje Notermans

Deze meid uit Obbicht straalt misschien van alle kanten rust uit, maar don’t judge a book by its cover. Ze is namelijk altijd in voor een feestje, zolang er maar bier is. Ook al steekt ze qua lengte er niet echt met kop en schouders bovenuit, als ze eenmaal begint te dansen, kan niemand meer om haar heen. Als je geluk hebt, komt ze je zelfs nog wel een lesje twerken geven. Tip: zorg wel dat er geen ballonnen zijn, want daar krijgt ze echt de rillingen van. Natuurlijk moet er af en toe ook nog serieus gestudeerd worden en daar is deze geneesko het beste voorbeeld van. Het maakt niet uit hoe laat het op woensdagavond wordt, ze krijgt het altijd voor elkaar de volgende ochtend weer fris en fruitig naar het college te gaan.  

Amber van Dulmen

Deze Brabantse meid uit Deurne is in Maastricht komen wonen om de studie Geneeskunde te volgen. Als je iemand zoekt die overal wel enthousiast over te krijgen is, zoek dan niet verder. Onze Amber kan namelijk bijna overal wel het leuke van inzien en steekt dan ook iedereen aan met haar enthousiasme. Vriendschap staat hoog in het vaandel bij deze sportieveling, aan Amber heb je dus een vriendin voor het leven die altijd voor je zal opkomen. Verder krijgt ze werkelijk alles voor elkaar met haar doorzettingsvermogen en leidersinstinct. Ook in de kroeg krijgt ze wat haar hartje begeert, ze heeft de jongens voor het uitkiezen. Dit laat ze dan ook maar al te graag zien wanneer ze staat
te knallen onder het genot van vele biertjes in de BP iedere woensdagavond!

LICHTING 2017-I

Doris de Kok

Deze trotse Tilburgse meid staat elke woensdag te stralen in de kroeg. Als je eerlijk advies wil is zij de man, maar be careful what you wish for: onze Doris zegt waar het op staat en is niet bang om voor haar mening uit te komen. Ze is erg fanatiek dus een mooie aanwinst voor de vele toernooien waar wij aan deelnemen, waarbij het ULV haar time to shine is!  Hoewel biertjes drinken en feestjes bouwen altijd leuk is met deze meid, kan een avondje rustig netflixen er ook altijd wel in. Tijd  voor haar studie Verpleegkunde is er in haar drukke agenda ook, want ja zonder studie geen studentenleven.

Doris de Kok

Elise van Polen

Deze internationale meid met roots in Amerika heeft gekozen om International Track in Medicine te gaan studeren. In de zomer houdt ze ervan om met vrienden lekker naar het strand te gaan om te chillen en te beachvolleyballen in haar hometown Scheveningen. Ze is goed gebekt en haar sarcastische grappen vliegen je dan ook om de oren. Hoewel ze ze zelf vaak erg grappig vindt moet de rest eerder lachen om haar slecht Nederlands opgebouwde zinnen dan om de grap zelf. Voor een avondje gezellig samen eten is ze altijd in, hoewel het wel een uur duurt voordat je dan de supermarkt uit bent. Kom ook altijd een kwartier later dan afgesproken, want het duurt even voordat ze haar sleutels en telefoon heeft gevonden. Je zult haar op woensdagavond vinden in de BP met een biertje in haar hand en samen met drankspelletjes vindt Elise dit de perfecte combo.

LICHTING 2016

Dionne Dodemont

Deze goedgebekte Nijmeegse chick is in Maastricht helemaal in haar element. Ze doet het allemaal; een studie Rechten, werken en natuurlijk elke week knallen in de kroeg. In de ochtend is ze echt niet te genieten, maar na een lekker Hema ontbijtje is ze zo goed als nieuw. Altijd, maar dan ook echt altijd gekleed in een jurkje of rokje, heeft Dionne toch wel de spreekwoordelijke broek aan in een relatie. Wanneer we een avondje op stap zijn weet Dionne altijd de jongens om haar vingers te winden. Verder heeft deze meid een groot gevoel voor rechtvaardigheid en zal ook altijd voor je opkomen.

Maxime Nelissen

Als er één ding is waar je Maxime wakker voor kunt maken dan is het wel een broodje Fessa. Overdag studeert deze Limburgse meid met Duitse roots keihard voor haar studie Hotelmanagement zodat ze in de avonduren elk feestje kan meepakken. Met haar vrolijke krulletjes en charme krijgt Max het elke week weer voor elkaar met een big smile de kroeg binnen te lopen met alle ogen op haar gericht. Een ding wat ze echter nog moet leren is adten, in tegenstelling tot bezatten. Maar wees gewaarschuwd; kom bij deze hotello niet aan haar tweemaal daagse douche want dan verandert dit lieve krullenbolletje in een nachtmerrie. Een avondje met Maxime staat altijd garant voor een boel gezelligheid en verbazingwekkende dance moves waar je automatisch in meegaat.

Daphne Pustjens

De deur van deze Limbo staat altijd voor je open, het is echter wel de vraag of je naar binnen kan, want opruimen is niet haar liefste bezigheid. Uitstellen kan ze als de beste en het is dan ook niet gek dat ze vaak honderd dingen tegelijk moet doen die haar miraculeus dan ook allemaal lukken. Daph belandt vaak in gênante situaties maar met haar goede gevoel voor humor redt ze zich daar altijd uit. Als iedereen al over de vloer kruipt, wil deze diehard nog wel een rondje shotjes doen, en krijgt ze het geregeld dat iedereen weer meedoet. Met creativiteit in haar bloed en een volgeplande agenda vol met haar studie Geneeskunde, dispuut en handbal, zullen haar vrienden toch altijd op de eerste plek staan.

Karlijn Veldhuizen

Als enige van de lichting van boven de rivieren, is deze geneesko een echte nuchtere boerendochter. Ze neemt de rest altijd mee op sleeptouw en houdt de sfeer erin met (te) slechte comebacks. Geneeskunde is haar op het lijf geschreven, en na 13 seizoenen van Grey’s Anatomy kan ze eigenlijk wel meteen de OK in. Als ze niet aan het bingewatchen is dan is ze wel te vinden in het zwembad of in de buurt van alcohol. Zit je met een probleem dan is Kar de eerste die je komt troosten en met haar nuchterheid je zo weer op de been heeft. Voor een gezellig avondje met een wijntje, veel eten en TLC op de buis is deze chick altijd wel in. Maar niet op woensdagavond want dan is deze meid tot in de late uurtjes te vinden in de BP.

Maud Vesseur

Deze Zeeuwse voetbalchick rijdt elke week heen en weer tussen Zeeland en Maasje in haar rode Fiat 500 om haar droomstudie Geneeskunde te volgen. Maud is onze selfiequeen in hart en nieren en zorgt er zo voor dat iedereen de volgende ochtend nog kan nagenieten van wat er allemaal is gebeurd. Zij staat niet alleen bekend om haar gouden keeltje maar ook om haar koeienstamboom thuis op de boerderij. Met haar oogverblindende blauwe ogen zorgt ze voor veel gratis drankjes, die ook net zo snel weer opgedronken worden. Maudje is een echte sfeermaker, als je een geweldige avond wilt beleven in combinatie met veel assdance moves waar menig mensen jaloers op zijn, dan is zij je girl.

KEEP IN 
TOUCH

O.D.D. Medusa, Postbus 178, 6200 AD Maastricht

Tel 06-81050178, Mail o.d.d.medusa@hotmail.com

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now