top of page
LICHTING 2022-II

Fieke Miseré

WhatsApp Image 2023-02-10 at 14.10.26.jpeg

Met onze Fieke uit Brabant is het nooit saai. Deze sociale chaoot is altijd in voor een praatje. Misschien dat ze daarom altijd te laat komt. Of omdat ze haar kamer nog aan het opruimen was, want rommel daar kan ze niet tegen. Fiek is misschien wel het sportiefst van het hele dispuut. Gelukkiger dan wanneer ze aan het skiën is ga je haar niet krijgen. Je ziet haar ook regelmatig kris kras door Maastricht hardlopen. Verder is ze een typische hotello: sociaal, kak, goed gekleed en altijd in voor een lekker glaasje rode wijn (het liefst bij een 5 sterrenrestaurant ;). 

Giulia van der Veen

WhatsApp Image 2023-02-17 at 12.10.40.jpeg

Onze lieve Giuul, heeft de verre Noord kust verlaten voor het zonnige zuiden. Na de studie Psychologie in Amsterdam was ze nog lang niet uitgestudeerd en is Giuul begonnen aan de lange weg tot arts. Deze meid kan altijd overal om lachen en is letterlijk een lopende meme. Dronken of niet, Giuul belandt vaak in hele gênante situaties… Maar ook voor een goed gesprek kan je altijd bij haar terecht, ze tovert altijd een glimlach op je gezicht!

WhatsApp Image 2023-02-16 at 19.36.02.jpeg

Eline (Pien) Schreurs

Onze Tukker Pien staat altijd voor je klaar. Bel haar op voor een terrasje, of om lekker te kletsen met een theetje. Er is geen activiteit waar zij niet bij is. Wanneer de rest na een geëscaleerde woensdagavond in ons bed ligt te rotten, staat Pien al weer sportief te doen in de basic fit. Door haar eerdere studie in Groningen heeft ze het studentenleven al goed onder de knie. Toch was Pien nog niet klaar met het studentenleven en studeert ze nu Psychologie in Maastricht.

Sophie Steffens

WhatsApp Image 2023-02-15 at 18.28.22.jpeg

Onze lieve Soof is van het mooie Waalre naar Maastricht gekomen om haar kinderdroom om geneeskunde te studeren waar te maken. Ondanks dat dit familiemens haar zusjes en hond wel eens mist doet zij er alles aan om hier een onvergetelijke tijd te hebben met het dispuut. Met haar droge humor en vele praatjes zorgt zij altijd voor een goede sfeer, zeker in de kroeg. Je kunt met Soof altijd lekker kletsen, shoppen, (taco’s!) koken, stukken wandelen en grappen. En soms is zij zelf wel eens de grap, let maar eens op haar vreemde dagelijkse rituelen en idiote situaties waar zij in belandt als zij een paar glaasjes op heeft. 

Maartje Leijer

WhatsApp Image 2023-02-18 at 10.08.58.jpeg

Met onze Heemsteedse Hotello zal je altijd lachen. Ze houd wel van een drankje en een grapje, want school gaat haar toch al veel te gemakkelijk af. Hoewel de shotjes er zo in glijden kan je haar ook blij maken met een lekker munttheetje met een kerstfilmpje er bij. Maartje is een van de creatiefste van t gezelschap en houd heel erg van in de keuken staan. Daarnaast wordt ze ook wel eens Greta genoemd. Geef haar namelijk maar een vegan recept en pas maar op dat je je afval wel scheidt als ze in de buurt is. Deze meid staat altijd voor haar vriendinnen klaar.

Anna (Jip) Jendrusch

WhatsApp Image 2023-02-10 at 13.08.23.jpeg

Onze altijd vrolijke Jip houdt wel van een feestje. Vroeg naar huis? Nee annule. Als ze naar huis gaat, dan is dat zeker niet voor 2 uur want na de BP is ze altijd nog in de FM te vinden of een kaassoufflé scoren bij Da Kiko. Deze ambitieuze (en sportieve) werkende hotello doet veel voor haar carriere en zoekt daarom graag naar extra uitdagingen op school en op haar werk als heuse receptioniste op de Brouwersdam. Het enthousiasme en de hoge cijfers vliegen om je oren. Helaas moet jippie wel even in de trein zitten om langs te gaan bij haar ouders en broers in Zeeland. Jip kan je altijd kan bellen voor goed advies of voor het beste recept van hummus en andere overheerlijke vegan receptjes.

LICHTING 2022

Floortje (Willie) Ripmeester

Willie.JPG

Onze Floortje, beter bekend als Willie, is denk ik de meest enthousiaste meid die je gaat tegenkomen in de kroeg. Geboren in Nederland maar opgegroeid in België zorgt bij deze parel een ongelofelijk leuk accent waar ze iedereen mee verblijdt. Wanneer je haar ziet kun je niet anders dan helemaal opwarmen en opvrolijken. Ze dartelt hier en daar wat rond en dit is uitermate aanstekelijk. Naast dat zij altijd in is voor een feestje, is Willie ook echt een ontzettend lieve meid en is ze de eerste die even komt kroelen als dat nodig is. Kortom, een ongelofelijk waardevolle vriendin en een must in de kroeg!

LICHTING 2021-II

Lara Storm

Lara.jpeg

Deze schat uit Harmelen is een echt familiemens. Maar ook haar vrienden hebben het getroffen; Laar zal namelijk altijd voor je klaarstaan en heeft altijd zin in een lekker drankje of een gezellig avondje. Het liefst staat ze dan met een vodka-energy in haar hand. Ze maakt altijd de gekste dingen mee die ze met veel enthousiasme aan iedereen verteld! Ze houd van avontuur en soms is ze ook nog eens op het hockeyveld te vinden! Zorg alleen dat er geen draaiorgel in de buurt is, daar is deze meid namelijk een beetje bang voor. Ze is een harde werker en is dan ook serieus bezig met haar studie International Business. 

Myrthe Houtekamer

Mirthe.jpeg

Deze hotello komt uit Naarden en is net als de rest van de lichting naar het zuiden vertrokken voor haar studie. Ze zit helemaal op haar plek op de hotelmanagement school Maastricht. Ze is onze lichtingsbaby zit vol met doorzettingsvermogen en zal de uitdagingen die ze aangaat altijd met de volle 100% aanpakken. Bakken is haar hobby, ze kan je dus altijd verblijden met een lekkere cake of heerlijke koekjes. Ook gaat ze fanatiek naar de yoga toe! Met een drankje op denkt onze myrth dat ze heel goed Frans kan praten, dus we zijn hard op zoek naar een leuke fransman! 

Charlot (Ollie) Olgers

Ollie.jpeg

Charlot aka Ollie is ons zonnestraaltje in de lichting. Ze staat positief in het leven en zal er ook altijd voor je zijn als het even tegen zit. Ze houdt van lekker gek doen en neemt het leven niet te serieus. Deze vrolijke meid komt vaak met de gekste verhalen over haar hotelschool leven en heeft een halfjaar in Frankrijk gewerkt. Daarnaast is sporten niet haar passie, maar feesten kan ze op Olympisch niveau! In de kroeg zal ze nooit nee zeggen tegen een tequila shotje. Wel houdt ze van zeilen, het liefste met haar vader en is ze vele vakanties in het mooie Zeeland te vinden. Ollies gezelligheid en humor zijn altijd heerlijk om erbij te hebben en we zijn super blij met haar!

Britt Hertsenberg

Britt.jpeg

Met onze Britt is het altijd gezellig! Na 22 jaar heeft ze nog steeds haar ruggengraat niet weten terug te vinden en is ze altijd bij voor een goed feestje. Ze komt uit het mooie Wassenaar maar is gelukkig bijna altijd in het mooie Maastricht te vinden. Naast feesten kan ze studeren ook heel goed, wat noodzakelijk is voor de A-KO master die ze doet! Studeren doet ze graag in haar volle kamer vol met spullen, die ze graag koopt en eigenlijk nooit meer weggooit. Voor een goed gesprek en een warm kopje thee kan je ook bij haar terecht! Kortom Britt is van alle markten thuis en een echte aanwinst voor Medusa

Desirée Huijgen

Desiree.jpeg

Deze lieve meid is voor haar studie biomedische wetenschappen vertrokken vanuit Leusden naar het mooie Maastricht. Ze is altijd in voor een drankje, alhoewel ze er de volgende ochtend vaak niet veel meer alles vanaf weet. Ook is ze veruit de sportiefste uit de lichting en kan ze uren lang op haar racefiets rond fietsen! Knuffelen is haar favoriete bezigheid, dus als je behoefte hebt aan een knuffel moet je bij Desiree zijn! Heb alleen niet de verwachting om lekker op te warmen, deze lieverd heeft het namelijk altijd koud. Lachen kan je ook altijd met haar, al zegt ze zelf wel dat mensen haar lach altijd raar vinden. Ook heeft onze Dees een hele leuke woordenschat, dus lachen doe je met Desiree sowieso!

LICHTING 2021

Sanne Willems

Sanne.jpeg

Deze lieve meid komt uit het Limburgse Venray. Let wel goed op de uitspraak: het is Venráy en niet Venrày. Onze lieve San ziet er misschien schattig en onschuldig uit, maar met haar wil je niet in discussie gaan want als ze eenmaal overtuigd is van haar standpunt kan je haar hier niet meer van af brengen. Sanne staat bekend als de plantenmoeder en haar liefde voor biertjes is bijna even groot als die voor dieren. Verder volgt San de studie Maastricht Science Programme. Ze ziet zichzelf later namelijk wel als bioloog werken. Vol overtuiging gaat ze voor hetgeen dat ze wil bereiken en daarin is ze niet te stoppen. De drijfveer laat San zeker niet in de steek.

Rosalie van Heeswijk

Rosa.jpeg

Deze lieverd komt uit het Brabantse Oss, wat als je goed luistert ook wel een beetje te horen is aan d'r accentje. Roos is altijd in voor een praatje en zeker ook wel voor een drankje of meer. Met haar gezelligheid is ze absoluut een sfeermaker bij elke gelegenheid. Indien je met Roos in de kroeg staat, let dan absoluut even op haar heerlijke dansmoves. Daar kan je zeker nog wat van opsteken. Daarnaast heeft ze ook een serieuze kant. Ze doet namelijk de studie geneeskunde waar ze zich goed voor inzet. Ondanks haar drukke leventje zal ze zich altijd blijven inzetten voor haar familie en vrienden en tijd voor ze vrijmaken, zowel in Maas als in Oss.

Anse de Sadeleer

Ans.jpeg

Deze Vlaamse schat komt van onze verre zuiderburen. In Leuven opgegroeid, maar na een paar jaar in België gestudeerd te hebben toch de overstap naar Maastricht gemaakt. Hier doet ze de studie geneeskunde waar ze met volle passie aan werkt. Anse is zeker niet te stoppen. Ze doet namelijk onwijs veel extra curriculaire activiteiten waar ze het zeker ver mee gaat schoppen. Daarnaast is ze ook altijd in voor een feestje, waar ze het liefste het bier overslaat voor een goed glas wijn. Ze is het zonnetje in huis en met haar gevoel voor humor krijgt ze iedereen aan het lachen. Zo niet met haar grappen dan wel met haar Vlaamse uitspraken.

LICHTING 2020

Yente van Ommen

yent.jpeg

Yente is het meest atypische paardenmeisje dat je je voor kunt stellen. Deze meid is juist kei stoer (wel ook heel lief) en heeft de lijpste schoenen ever. Ze kan goed haar grenzen aangeven, maar vind het ook niet erg om er over heen te gaan wanneer ze daar zin in heeft!! Ze is een meid met doorzettingsvermogen en zet haar schouders eronder als het nodig is, dus dit is later mogelijk in de rechtbank ook niet mis. Daarnaast is deze prachtmeid de beste in het aanleveren van de vetste whatsapp stickers en is zij de perfecte match in deze lichting met dezelfde voorliefde voor Harry Potter.

Jette Verhoeven

Jette.jpeg

Deze Brabantse chick uit Rijen is altijd wel in voor een avontuurtje en dan bedoelen we ook echt altijd! De ruggengraat van Jette is soms ver te zoeken mar haar luisterend oor is dat zeer zeker niet. Je kunt haar opbellen met de gekste problemen en verhalen en ze zal altijd wel een oplossing weten voor je struggles. Wat ook weer erg goed van pas komt met haar studie Psychologie. Geen enkele toegenslag is haar te groot en haar enthousiasme is aanstekelijk. In Maastricht is ze helemaal op haar plekje en kun je haar volop van haar genieten in de kroeg of met een Harry Potter marathon op de bank.

LICHTING 2019

Sarah Dekkers

Saar.jpeg

Dit Brabantse feestbeest is altijd met iedereen in de kroeg aan het kletsen. Het liefste met een biertje, of twee, in haar hand. Haar lengte compenseert ze dan ook zeker met haar praatjes. Daarbij houdt ze van complimentjes, maar als jij ze niet geeft dan is dat geen probleem hoor! In dat geval geeft ze zichzelf namelijk de complimentjes. Wat ook interessant is om te weten, is dat ze elke ochtend, ja ook na een avond stappen, stipt om 7 uur uit de veren is. Ze heeft een druk leven en vooral het wassen van haar lange blonde lokken kost een eeuwigheid. Vervolgens heeft ze de hele dag de tijd te knallen voor haar studie geneeskunde, zodat ze in het weekend de tijd vrij heeft gezellig weer thuis bij haar familie in Klundert te zijn.

Ana Dodd

Ana.jpeg

Deze vrolijke meid komt als wereldreiziger vanuit het Belgische Tervuren helemaal naar Maastricht toe. Met haar Engelse roots is ze altijd in voor een gezellig onderonsje met thee, maar de shotjes in de BP slaat ze ook zeker niet af. Ana is echt een luisterend oor, wat zeker handig van pas komt bij haar toekomstige studie psychologie. Ze is een ontzettend lieve meid, maar ze is niet zo onschuldig als ze oogt. Deze knapperd heeft dan ook de jongens in de kroeg voor het uitkiezen. Menig woensdagavond drinkt ze de rest onder de tafel, waarvan fantastische foto’s worden gemaakt. De dag erna zijn deze allemaal al bewerkt tot stickers, die dagelijks gebruikt worden. Verder straalt deze meid een en al positiviteit uit en is het elke dag een feestje met haar.

Floor Gerrits

Flora.JPG

Deze lieve meid uit Nijmegen is iemand waar je altijd op kan rekenen. Floortje is namelijk een persoon die je elk moment van de dag kan opbellen voor een praatje, een drankje, noem maar op! Altijd vrolijk (aangezien deze meid nooit last zal hebben van een kater) en enorm gemotiveerd, zo kennen wij haar het beste. Ze is niet alleen gemotiveerd voor haar studie gezondheidswetenschappen, maar ook op het hockeyveld kan je haar wekelijks zien stralen. Deze sterspeelster is gewoonweg het hele pakketje! Mama Floor zal er bovendien voor zorgen dat iedereen na een avondje stappen heelhuids thuis komt, maar zal in het proces zeker en vast niet vergeten om zelf ook stevig mee te feesten. Caring but a party animal, de combinatie die ervoor zorgt dat Floor er eentje uit duizenden is.

Eline van de Laar

WhatsApp Image 2021-09-11 at 20.13.19.jpeg

Eline is helemaal weg van haar studie geneeskunde. Als er iets is waarmee je haar kan afleiden wanneer het even moeilijk gaat, hoef je enkel haar casussen voor haar te leggen. Onze ijverige student staat echter ook steeds klaar om te partyen, waarna ze zich de volgende dag wel niet zo lekker voelt. Op een donderdagochtend ligt ons dotje waarschijnlijk te knuffelen met haar cola in bed terwijl ze luistert naar haar platen van Arctic Monkeys op haar geliefde platenspeler. Deze geneesko staat elke woensdag klaar voor een feestje dat begint met een onschuldig biertje in de BP en eindigt met ge-twerk in de FM. Hierna fietst ze met haar knalgele fiets naar huis en staat het tosti-apparaat meteen aan. Onze Brabantse meid uit Grave is echt een luisterend oor, ze zal je altijd advies geven en steeds zeggen waar het op staat. Maar bel haar wel, want wachten op een appje kan heel lang duren. Heb je een knuffel nodig daarentegen, dan hoef je het maar te zeggen en ze staat aan je deur.

Charlotte Teuwen

b64cc5f7-0c44-4038-b420-618d3c0d4e46.JPG

Deze Lieve meid uit het Belgische Maasmechelen is de enthousiasme haarzelf. Zij is altijd wel in voor een feestje en straalt dan ook volop wanneer ze op de dansvloer staat. Maar na een aantal biertjes is het een grote kans dat je haar op het einde van de avond kwijt bent. Als je Charlotte in één woord zou moeten omschrijven: Cha-os. Schrik dan ook niet als ze hardop alles voor zichzelf op een rijtje aan het zetten is. Desondanks deze chaos zorgt ze dat ze alles goed voor elkaar heeft en zet ze zich even hard in voor het studentenleven als voor haar studie geneeskunde. Daarnaast gaat ze in het weekend nog graag naar huis om te helpen bij de scouts en natuurlijk om lekker te knuffelen met haar insta-famous hond Jackie.

LICHTING 2018

Veerle Huysse

Veerol.JPG

Deze echte Maastrichtse weet wel hoe zij een feestje moet bouwen. Ze is een zeer stabiele factor in de BP, maar zet haar avonden graag door in de stad. Onze krullenbol heeft energie voor 10 en straalt een en al positiviteit uit. Haar enthousiasme heeft ook een keerzijde, want ze is soms ontzettend onhandig. Deze meid laat alles vallen en is altijd alles kwijt. Écht alles. Wat er nu in je opkomt: Ja, ook dat. Maar dat mag de pret niet bederven, voor haar is er pas een feestje als ze een biertje in haar hand heeft. Na deze onstuimige nachten studeert ze hard aan haar studie Geneeskunde, want hier scoort ze evenveel punten als in de kroeg. 

Annabel Bruning

Bel.jpeg

Deze geneesko uit Bergen op Zoom is een grote knuffelbeer, of je wilt of niet. Ze is een fantastisch luisterend oor als je ergens mee zit en vind het belangrijk dat iedereen goed in haar vel zit. Op de woensdagen gaat ze hard, of gaat ze niet. Verder heeft ze ook een buitengewoon druk leven maar weet toch alles en iedereen op de rit te houden door haar organisatorische skills. Met haar oogverblindende knipoog heeft ze het in de kroeg altijd voor het kiezen.

Jonna Wouters

Joanna.jpeg

Onze lichtingsbaby komt uit het mooie Naarden-Bussum. Ze heeft haar mening altijd paraat en deelt deze dan ook graag met je. Bij Jonna moet je alleen niet te veel sarcastische grappen maken want die begrijpt ze simpelweg niet. Wjw? Of hoe bdl je? Verder is Jonna echt de rots in de branding als het aan komt op aanwezigheid. Ze heeft een hart voor het dispuut en is dan ook altijd van de partij. Op jonna kan je altijd rekenen! Ook gaat ze graag naar UM sports, waar ze een echte fanatiekeling is. Net zo fanatiek als in de sportschool is ze ook met haar studie International Business.   

Judith Marijne

Judith.jpeg

Deze leuke gestoorde meid komt uit Raamsdonksveer. Als beheerder van de altijd gebruikte Spotify lijst ‘Foute Herrie’ zet ze elk feestje op zijn kop. Helaas is haar gouden keel vaak vastgeroest, maar dat houdt haar niet tegen. Verder heeft Judith ook haar eigen taalschrift die steeds meer in Maastricht gebruikt wordt. Zodra er een druppel alcohol in zit, komt de kleptomaan in haar naar boven, niets is een te grote uitdaging. Deze geneesko heeft als levensmotto; een dag geen taart, is een dag niet geleefd.

LICHTING 2017-II

Josje Notermans

Josje.jpeg

Deze meid uit Obbicht straalt misschien van alle kanten rust uit, maar don’t judge a book by its cover. Ze is namelijk altijd in voor een feestje, zolang er maar bier is. Ook al steekt ze qua lengte er niet echt met kop en schouders bovenuit, als ze eenmaal begint te dansen, kan niemand meer om haar heen. Als je geluk hebt, komt ze je zelfs nog wel een lesje twerken geven. Tip: zorg wel dat er geen ballonnen zijn, want daar krijgt ze echt de rillingen van. Natuurlijk moet er af en toe ook nog serieus gestudeerd worden en daar is deze geneesko het beste voorbeeld van. Het maakt niet uit hoe laat het op woensdagavond wordt, ze krijgt het altijd voor elkaar de volgende ochtend weer fris en fruitig naar het college te gaan.  

Amber van Dulmen

Amber.jpeg

Deze Brabantse meid uit Deurne is in Maastricht komen wonen om de studie Geneeskunde te volgen. Als je iemand zoekt die overal wel enthousiast over te krijgen is, zoek dan niet verder. Onze Amber kan namelijk bijna overal wel het leuke van inzien en steekt dan ook iedereen aan met haar enthousiasme. Vriendschap staat hoog in het vaandel bij deze sportieveling, aan Amber heb je dus een vriendin voor het leven die altijd voor je zal opkomen. Verder krijgt ze werkelijk alles voor elkaar met haar doorzettingsvermogen en leidersinstinct. Ook in de kroeg krijgt ze wat haar hartje begeert, ze heeft de jongens voor het uitkiezen. Dit laat ze dan ook maar al te graag zien wanneer ze staat
te knallen onder het genot van vele biertjes in de BP iedere woensdagavond!

LICHTING 2017-I

Doris de Kok

Doris.jpeg

Deze trotse Tilburgse meid staat elke woensdag te stralen in de kroeg. Als je eerlijk advies wil is zij de man, maar be careful what you wish for: onze Doris zegt waar het op staat en is niet bang om voor haar mening uit te komen. Ze is erg fanatiek dus een mooie aanwinst voor de vele toernooien waar wij aan deelnemen, waarbij het ULV haar time to shine is!  Hoewel biertjes drinken en feestjes bouwen altijd leuk is met deze meid, kan een avondje rustig netflixen er ook altijd wel in. Tijd  voor haar studie Verpleegkunde is er in haar drukke agenda ook, want ja zonder studie geen studentenleven.

Doris de Kok

Elise van Polen

Zellis.jpeg

Deze internationale meid met roots in Amerika heeft gekozen om International Track in Medicine te gaan studeren. In de zomer houdt ze ervan om met vrienden lekker naar het strand te gaan om te chillen en te beachvolleyballen in haar hometown Scheveningen. Ze is goed gebekt en haar sarcastische grappen vliegen je dan ook om de oren. Hoewel ze ze zelf vaak erg grappig vindt moet de rest eerder lachen om haar slecht Nederlands opgebouwde zinnen dan om de grap zelf. Voor een avondje gezellig samen eten is ze altijd in, hoewel het wel een uur duurt voordat je dan de supermarkt uit bent. Kom ook altijd een kwartier later dan afgesproken, want het duurt even voordat ze haar sleutels en telefoon heeft gevonden. Je zult haar op woensdagavond vinden in de BP met een biertje in haar hand en samen met drankspelletjes vindt Elise dit de perfecte combo.

LICHTING 2016

Maxime Nelissen

Maxime.jpeg

Als er één ding is waar je Maxime wakker voor kunt maken dan is het wel een broodje Fessa. Overdag studeert deze Limburgse meid met Duitse roots keihard voor haar studie Hotelmanagement zodat ze in de avonduren elk feestje kan meepakken. Met haar vrolijke krulletjes en charme krijgt Max het elke week weer voor elkaar met een big smile de kroeg binnen te lopen met alle ogen op haar gericht. Een ding wat ze echter nog moet leren is adten, in tegenstelling tot bezatten. Maar wees gewaarschuwd; kom bij deze hotello niet aan haar tweemaal daagse douche want dan verandert dit lieve krullenbolletje in een nachtmerrie. Een avondje met Maxime staat altijd garant voor een boel gezelligheid en verbazingwekkende dance moves waar je automatisch in meegaat.

Daphne Pustjens

_DSC0469.JPG
Daphne.jpeg

De deur van deze Limbo staat altijd voor je open, het is echter wel de vraag of je naar binnen kan, want opruimen is niet haar liefste bezigheid. Uitstellen kan ze als de beste en het is dan ook niet gek dat ze vaak honderd dingen tegelijk moet doen die haar miraculeus dan ook allemaal lukken. Daph belandt vaak in gênante situaties maar met haar goede gevoel voor humor redt ze zich daar altijd uit. Als iedereen al over de vloer kruipt, wil deze diehard nog wel een rondje shotjes doen, en krijgt ze het geregeld dat iedereen weer meedoet. Met creativiteit in haar bloed en een volgeplande agenda vol met haar studie Geneeskunde, dispuut en handbal, zullen haar vrienden toch altijd op de eerste plek staan.

Karlijn Veldhuizen

Karlijn.jpeg

Als enige van de lichting van boven de rivieren, is deze geneesko een echte nuchtere boerendochter. Ze neemt de rest altijd mee op sleeptouw en houdt de sfeer erin met (te) slechte comebacks. Geneeskunde is haar op het lijf geschreven, en na 13 seizoenen van Grey’s Anatomy kan ze eigenlijk wel meteen de OK in. Als ze niet aan het bingewatchen is dan is ze wel te vinden in het zwembad of in de buurt van alcohol. Zit je met een probleem dan is Kar de eerste die je komt troosten en met haar nuchterheid je zo weer op de been heeft. Voor een gezellig avondje met een wijntje, veel eten en TLC op de buis is deze chick altijd wel in. Maar niet op woensdagavond want dan is deze meid tot in de late uurtjes te vinden in de BP.

Maud Vesseur

Maud.jpg

Deze Zeeuwse voetbalchick rijdt elke week heen en weer tussen Zeeland en Maasje in haar rode Fiat 500 om haar droomstudie Geneeskunde te volgen. Maud is onze selfiequeen in hart en nieren en zorgt er zo voor dat iedereen de volgende ochtend nog kan nagenieten van wat er allemaal is gebeurd. Zij staat niet alleen bekend om haar gouden keeltje maar ook om haar koeienstamboom thuis op de boerderij. Met haar oogverblindende blauwe ogen zorgt ze voor veel gratis drankjes, die ook net zo snel weer opgedronken worden. Maudje is een echte sfeermaker, als je een geweldige avond wilt beleven in combinatie met veel assdance moves waar menig mensen jaloers op zijn, dan is zij je girl.

bottom of page