top of page

Welkom op de site van Onafhankelijk Damesdispuut Medusa!

Wij zijn een groep gezellige meiden die op maandagmorgen allemaal dezelfde gedachte hebben: 'Waarom is het nog geen woensdag?!'

 

Als de dispuutsavond dan eindelijk is aangebroken, eten we samen en beginnen we met een paar biertjes in Studentencafé de Boschpoort, waarna we zingend de Markt op gaan om tot in de late uurtjes in de Fessa of de FM te belanden. Op donderdagochtend beginnen we met gezonde hoofdpijn weer met aftellen tot de volgende week!

lustrumreis
0b609845-38a8-4e8f-9209-d1165d07fb65.jpeg

Gelukkig is er meer dan onze mooie woensdagavonden. Er zijn genoeg andere borrels en feestjes waar we een dansje wagen, we van een biertje genieten, lachen en kletsen. Daarnaast eten we regelmatig met elkaar en organiseren we dispuutsweekenden, familiedagen, oudledendagen, integraties met andere disputen en niet te vergeten ons jaarlijkse Kras Je Zat feest! 

 

Het is onze vrienschap die onze momenten uiteindelijk zo leuk maakt. Wij vinden het belangrijk dat ieder lid zichzelf kan zijn. Hierdoor zijn wij een groep diverse meiden met ieder zijn eigen studie, activiteiten en passies. We beleven niet alleen vele hoogtepunten met elkaar, we horen ook graag wat ons verder bezig houdt en steunen elkaar hierin. Medusa heeft ieder van ons verrijkt en we kunnen ons leven niet meer zonder het dispuut voorstellen!

We hopen dat je door het bezoeken van deze site een beetje een indruk krijgt van wie wij zijn, wat we zoal doen, en vooral ook hoe super tof het is om lid te zijn van ons dispuut dat al 25 jaar Maastricht onveilig maakt! Lijkt Medusa jou wel iets? Stuur ons dan een berichtje op  Instagram of een whatsappje naar Sophie +31 6 24822779

bottom of page