KRAS JE ZAT

Op 11 april is het weer zo ver: de 21e editie van Kras Je Zat! O.D.D. Medusa presenteert ook dit jaar weer het Kras Je Zat feest in het kader van de RAG-week. Tijdens dit feest kun je kraskaarten kopen voor €1,50 per stuk! Hiervoor krijg je gegarandeerd 1 bier en maak je grote kans op vele lekkere prijzen zoals een lekkere lunch, een shotje en 1, 3 of maarliefst 7 extra bier! Komt dus allen en Kras Je Zat!!

Dit jaar zet RAG-week Maastricht zich in voor twee goede doelen. Dit zijn ‘Campagneteam Huntington’ en ‘Bibihuis Maastricht’. 

Campagneteam Huntington haalt geld op voor wetenschappelijk onderzoek naar medicijnen tegen de ziekte Huntington. Deze ziekte heeft symptomen van ALS, Alzheimer en Parkinson en is genetisch. Hun missie is Huntington binnen 10 jaar geneesbaar maken. Bibihuis Maastricht zet zich in voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar, die door een onevenwichtige thuissituatie en ernstige gedragsproblemen behoefte hebben aan een veilig, warm en geborgen thuis. 

Het feest zal plaatsvinden in Studentencafé de Boschpoort. Jullie zijn van harte welkom vanaf 21.00 uur om samen met ons zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel!

Tot dan!

Met oogverblindende groet,

De Kras Je Zat-commissie 2019