top of page

KRAS JE ZAT

Na een aantal jaren ons Kras-Je-Zat feest gemist te hebben staat de volgende editie op jullie te wachten! Donderdag 24 november is het zover! O.D.D. Medusa presenteert voor de 22e keer het Kras-Je-Zat feest om geld in te zamelen voor het goede doel.

Voor diegenen die het principe nog niet kennen leggen wij het nog even kort uit: tijdens het Kras-je-Zat feest kun je kraskaarten kopen voor €2,00 per stuk! Hiervoor krijg je gegarandeerd 1 bier en maak je grote kans op vele leuke prijzen zoals shotjes en 1, 3 of maar liefst 7 extra bier! Komt dus allen en kras je zat!

Het goede doel waarvoor wij dit jaar geld in zullen zamelen is Metakids. Metakids zamelt geld in voor onderzoek naar metabole ziekten bij kinderen. Meer dan 10.000 gezinnen hebben namelijk één of meerdere kinderen met een metabole ziekte of stofwisselingsziekte. In alle gevallen wordt een kind zonder behandeling ziek en in plaats van dat het kind opgroeit, begint een proces van aftakeling. De impact van metabole ziekten is dan ook enorm.

Ons feest is elk jaar weer een groot succes en we zijn heel blij dat we dit jaar ons weer kunnen inzetten en zo geld op kunnen halen voor het goede doel. We hopen daarom samen met jullie hulp er een fantastische avond van te maken.
Het feest zal plaatsvinden in Studentencafé de Boschpoort. Jullie zijn van harte welkom vanaf 21:00 uur om samen met ons zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel!

Met oogverblindende groet,

De Kras Je Zat-commissie 2022

bottom of page